Poslednje novosti i akcije

STRAUMANN STRAGET ČASOPIS

Bone Level Tapered

SWISSDENT > Proizvodi  > Straumann > Bone Level Tapered
Dizajniran da omogući vrhunska estetska rešenja.

 

Straumann® je proizveo novi Bone Level Tapered implantat koji nudi odličnu primarnu stabilnost u mekanoj kosti kao i u ekstrakcionim alveolama. S obzirom na njegov koničan dizajn, moguće je veće očuvanje volumena kosti, što znači da je klinička indikacija za implantate šira i omogućuje ugradnju u uske atrofične grebene, podminirana mesta, konkavne grebene i slično. Temelji ovog Straumann® implantata su već od ranije poznati i klinički provereni, s tim sto je nova generacija upotpunjena kombinacijom: Roxolid® materijala, SLActive® površine, Cross fit® konekcije, kao i širokim protetskim izborom rešenja. Dostupni dijametri: 2.9mm, 3.3mm, 4.1mm, 4.8mm.

Uz novu generaciju LOXIM prenosnika, olakšano je rukovanje bez upotrebe ključa za pridržavanje.

 

CRTICERoxolid®  materijal – Prošireno polje indikacija uz uži promer implantata. Obezbeđuje očuvanje kosti i redukuje indikacije za veštačku nadoknadu kosti. Manje invazivni zahvati uz visok komfor pacijenta.

 

CRTICESLActive® hidrofilna površina – Maksimalno obezbeđen uspešan ishod operacije i ubrzana oseointegracija  implantata koja je skraćena na 3-4 nedelje. Visok stepen kliničke uspešnosti u složenim situacijama. Širi spektar indikacija s višim stepenom kliničkog uspeha.

 

CRTICECross fit® konekcija – Osigurava jednostavno rukovanje i preciznost u konekciji suprastrukture i  implantata.

 

CRTICETapered® koničan dizajn – Odlična primarna stabilnost u složenim koštanim situacijama. Samonarezujući dizajn. Štedi anatomske strukture zuba zahvaljujući oblom vrhu. Bez pritiska u kortikalnom delu kosti.

 

CRTICELoxim prenosnik – Nova generacija prenosnika  olakšava rukovanje bez upotrebe ključa za pridržavanje.

bone level tapered implantat 2